Цілодобова адвокатська підтримка

ЗАХИСТ У КРИМІНАЛЬНИХ ПРОВАДЖЕННЯХ

приклади Успішного бізнесу завжди привертають багато уваги з боку ділової преси, клієнтів, партнерів і, навіть, конкурентів. якщо про бізнес говорять - це дійсно свідчить про певні досягнення.

Але популярність має інший бік медалі - інтерес з боку численних правоохоронців.

Нажаль, це вже аксіома – чим краще йдуть справи в компанії, тим скоріше цими справами зацікавляться різноманітні “органи”. Кожного тижня в пресі можна дізнатись про обшуки в офисах ІТ-компаній, різного роду виробників та торговельних підприємств. Експерти та лідери думок намагаються привертати увагу в медіа та соцмережах, б’ють на спалах, і дещо їм вдається, але процес змін не буває швидким.  
Найголовніше це те, що суспільство вже звикло до таких тенденцій, а бізнес вже давно це сприймає як своєрідні “правила гри”. Просто ситуація до якої треба вміти пристосовуватись тут і зараз. 

 

підтримка адвокатів UNIMINDS

Захист в кримінальних провадженнях

докладніше

Адвокати Uniminds супроводжують великі компанії та здійснюють індивідуальний захист осіб у кримінальних провадженнях під час досудового розслідування та на стадії судового розгляду.

Ми вже успішно захищаємо від тиску правоохоронних органів банківські установи, фінансові та аграрні компанії, їх топ-менеджмент, а також публічних діячів.

Індивідуальний захист

докладніше

До нас звертаються особи, яких необгрунтовано підозрюють у шахрайстві, розкраданні майна, отриманні неправомірної вигоди та інших економічних злочинах. 
Нас обирають, тому що команда Uniminds на практиці демонструє, як за 72 години зібрати докази для відмови в обранні запобіжного заходу, вдвічі зменшити розмір застави та залишити вдома осіб, відносно яких прокуратура просить застосувати тримання під вартою. 
Ми розробляємо та реалізуємо ефективну стратегію захисту на стадії судового розгляду та в результаті знаходимо найбільш ефективне та якісне рішення у кожній конкретній справі

Захист бізнесу

докладніше

Команда Uniminds знає відповіді на найбільш поширені для підприємців запитання:
Як скасувати арешт з активів підприємства? Як поводити себе під час допиту? Як діяти, коли прийшли з обшуком? Як повернути майно, вилучене під час обшуку?
За участі адвокатів Uniminds, які максимально швидко виявляються недоліки у роботі правоохоронних органів, обшук ризикує навіть не початися. А, якщо під час нього і будуть незаконно вилучені ваші речі, то вони швидко повернуться до власника. 
Завдяки проведеним нами навчальним заходам, подібні слідчі дії не зупиняють робочий процес в компанії, а сприймаються працівниками як частина робочого процесу, що успішно закінчиться за допомогою роботи захисників.